Links

Grønland

WIKIPEDIA – Den frie encyklopædi giver en rigtig god introduktion af og til Grønland og kan med fordel læses af dem der ikke har så stor kendskab til Grønland.

Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyres hjemmeside NANOQ viser den officielle Grønland. Der kan man finde det folkevalgte politiker,  lovgivning og diverse høringer.

Grønlands flag

WIKIPEDIA – Den frie encyklopædi giver en rigtig god introduktion af Grønlands Flag og kan med fordel læses af alle der vil vide noget specifikt om Erfalasorput.

Grønlandsk (sprog)

WIKIPEDEA – Den frie encyklopædi giver en rigtig god introduktion til Grønlandsk – Kalaallisut – Grønlændernes sprog og kan med fordel læses af alle der har behov for større indsigt  i sproget.

Sprogsekretariatet

Sprogsekretariatet er en selvstændig enhed under Departementet for Kultur, Uddannelse, Forskning og Kirke, har til opgave at arbejde inden for rammerne af de eksisterende love om det grønlandske sprog.

Den grønlandske selvstyreordning

Den 21. juni 2009 trådte lov om Grønlands Selvstyre i kraft. I selvstyreloven anerkendes det grønlandske sprog som det officielle sprog i Grønland. Dansk skal stadig kunne anvendes i offentlige anliggender.